dissabte, d’agost 26, 2006

Quin pastís de formatge!
















Pastís de formatge i melmelada de maduixa:

Ingredients:
Un paquet de galetes maria (175 g)
100 g de mantega
4 cullerades soperes de sucre
Melmelada de maduixa (un pot)
2 paquets de formatge tipus Philadelphia
Gelatina (1 sobre o un parell de lamines)



1. Primer de tot els piquen les galetes amb una ma de morter fins que quedin com farina de galeta i a continuació s’amassa la mantega amb aquesta farina i una cullerada sopera de sucre fins que quedi una pasta mes o menys uniforme. A continuació s’emmotlla i es col·loca uns 5 minuts al forn a 150º. La base la deixem refredar fora un matí sencer.

2. En un bol es barregen el formatge, 3 cullerades de sucre, 3 cullerades de melmelada i ¾ parts de la gelatina que haurem preparat abans (desfeta amb una mica d’aigua o com indiqui el fabricant). Un cop ben barrejat ho col·locarem en el motlle i ho posarem a la nevera unes quantes hores.

3. Finalment barrejarem el que ens quedi de melmelada amb el que ens quedi de gelatina fins que quedi homogeni i ho afegirem al motlle (sempre que la resta del pastís ja hagi quallat). Ho deixarem una estona més a la nevera i ja estarà llest per a ser servit.

I Bon profit!

2 comentaris:

fafNer ha dit...

mmmmmm!! el pastís de la carmen és elmillor del món !
sempre que vulgui podré veure com es fa !!!
gràcies !!!

sonajero de colores ha dit...

ole ole!
com ens llepem els dits....!!
un petó!