divendres, de novembre 17, 2006

Divendres

Divendres. Dinar del forn, o algun lloc prop de l’escola. Piti i xerrera amb algú que ha tingut la mateixa idea que tu de dinar al Taller, sinó sempre trobarem algú al GPAC o al King. Partideta de parxís, Risk, cartes, és igual. Saludem al Joan, al Jesús o al Marcos. De tant en tant et passes pels assajos de segon cicle a veure com ho porten. I ja són les cinc. Ja tenim el Toni emprenyant per qualsevol cosa, que si avui no tenim la sala, que si obrim les portes 3 minuts i mig abans… Ens col·loquem tots a davant de l’escenari i els nens seuen ordenadament? a les cadires. Els de cinquè davant de tot, després sisè, 1r d’ESO darrere i 2n al fons tot mirant-s’ho des de darrera com si veiessin que ja són els grans… Els de 2n cicle no hi acostumen a ser si no és una ocasió especial, inici del curs, Gran Gala… Aquells dies si que és impactant veure tota la sala plena. Així que els monitors van marxant per cursos als diferents espais. Alguns es queixen perquè han de pujar fins a psico, altres baixen a Torelló, ahhh!!! Avui toca galeria, no!!! I els privilegiats que tenen la sala Sagarra es queden. Fem l’assaig que havíem preparat. Passem llista i comencem les activitats, bufff avui estan molt pesats, o ostres! Com s’ho han currat avui! A les 6:45 anem cap a la porta perquè marxin. Avui s’ha allargat l’assaig. Anem a comprar berenar i pugem cap al Taller a fer REUNIÓ. És curta i ràpida jajaja era una broma. Després de discutir interminablement sobre mil tres-cents vint i un temes que hi ha a la llibreta del cordi, que si hem de preparar els tallers de les convivències, el regal pels antics, la diada de tècnica, anem a fer el pinta i colorea, un plafó per aquí, uns cartrons per allà, uns pinzells que serveixen d’arma per pintar a qualsevol que passi per allà i avui anem per feina que hi ha cosetes preparades. Un sopar a l’escenari perquè és Sant Jordi, una sardineta per l’escola, una porta que s’ha d’obrir… un d’aquells moments que fan del Taller alguna cosa més que una activitat extraescolar que munten una colla de pringats. Alguns conspiren alguna cosa, estan preparant la sortida de monitors. Així que després de tot sortim per fi! Jose Mariaaaaaaa! On anem a sopar? No avui també marxeu cap a casa? Vaya! Doncs els que ens quedem anem a algun lloc a menjar, Tekne, H3, Shawarma o aquells dies que ens volem posar nostàlgics anem al Carlos a veure si està obert. Sí! Entrepà de salsitxes del país amb tomàquet! Que bo! Després que fem? Musiqueta? Enfants? Va avui ens motivem i anem a Plataforma. A partir d’aquí l’estat etílic dels presents fa que no recordem algunes coses així que ho deixarem aquí. Però avui no. És divendres i no hi haurà res d’això. Que hi farem, però sempre ens quedaran les Mafaldes i els Teos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

KE MAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TORNA HAVIAT!!!!!!!!!!! ELS TEOS ET NECESSITEN

Anònim ha dit...

Fil per randa has fet que revisqui un d'aquells dies. Gràcies nen!
Un petonàs i ens veiem per Nadal!
La Luci

Anònim ha dit...

Oooooh!
que bonic, quina gràcia! és que és fascinant que al Taller any rere any caiguin milers de divendres amb aquesta rutina exacta!
i com mola...segur que després es troba a faltar tot i que en el moment es renegui de tant en tant... jejej
Però la meva rutina aquest any és diferent, és el que té portar segon cicle, i a més 3r d'eso (això vindria a dir que sóc de les veteranes...) ¬¬' xD

Si per Nadal véns, volem que ens dediquis mínim unes horetes! (va, que tampoc costa tant!)

Mil petonets!